Wattif’s vision

Vi gör saker annorlunda och vi börjar allt med “tänk om”. Vi kommer inte att ge oss förrän vi har gjort elbilsladdning tillgänglig för alla.

Vår vision

Wattif är på ett uppdrag att möjliggöra destinationsladdning som vägen till netto noll, och vår vision är att göra elbilsladdning tillgänglig för alla. Vi vill påskynda elektrifieringen av den tillgängliga globala parkeringsytan genom att tillhandahålla problemfri tillgång till laddningsinfrastruktur, överallt.

Vi ser den förväntade exponentiella ökningen av efterfrågan på, och bristen på, laddpunkter för elbilar över hela Europa och tillhandahåller en lösning med flera alternativ för finansiering, drift, underhåll och intäktsdelning.

Från företag till lokala myndigheter och markägare, Wattif har en laddnlösning för elbilar som passar alla dina behov.

Vår målsättning

Vi vill bli en av de ledande leverantörerna av destinationsladdare för fastighetsägare i Europa. För att nå dit ska vi ingå partnerskap med parkeringsplatsägare på nyckelplatser och tillhandahålla det mest användarvänliga laddsystemet för elbilar.

2021 – Wattif EV AS grundades. Planeringsfas.

Grundat av Robert Svendsen, Kåre Nystad, Morten Rørvik och Bjørn-Erik Dale.

Q3 2021 – Organisatorisk upptrappning

Q4 2021 – Första stora avtalen i Sverige

H1 2022 – Första installation av laddare

H2 2022 – Investering från Marguerite

Q1 2023 -Köp av BilLader AS

Vår vision – i våra värderingar

  • Hållbart – Vi agerar miljömedvetet. Vi strävar efter en hållbar framtid genom att föra in e-mobilitet i människors vardag. Läs mer om varför hållbarhet är inneboende i våra värderingar på Wattif.
  • Inspirerande – Vi eliminerar räckviddsångest genom att möjliggöra destinationsladdning överallt.​ Utforska vårt laddningsnätverk.
  • Rättvist – En förtroendefull och samarbetsinriktad relation med våra kunder och partners, genom integritet, respekt, transparens och rättvist spel.
  • Innovativt – Vi vill förändra hur elbilsladdning uppfattas genom att utmana det etablerade.

Enkelt för dig – enkelt för dina användare

Vi arbetar för att minska komplexiteten och ge dig smarta lösningar som fungerar för dig och som dina kunder kommer att gilla att använda.